Toeristische Informatie Punten (TIPS)

Toeristische Informatiepunten
Alle toeristen, (dag)recreanten, maar ook inwoners van de gemeente Drimmelen die op zoek zijn naar informatie voor een verblijf vol vermaak, kunnen terecht bij de 6 Toeristische Informatiepunten (TIP) in de gemeente. De informatiepunten zijn gevestigd bij lokale ondernemers en kunt u verspreid door de gemeente vinden. Of uw verblijf in de gemeente nu kort is of lang, de informatiepunten voorzien u van tips om er iets moois van te maken.
 
Terheijden: Gastenverblijf Munnickenheide
Munnickenheide ligt aan het Munnikenhof in het buitengebied van Terheijden en is van origine een boerderij. Deze werd omgebouwd tot een unieke overnachtingsplaats met veel mogelijkheden. Dit informatiepunt is gelegen bij de linie van den Munnikenhof dat deel uitmaakt van de Zuiderwaterlinie. Een prachtig gebied voor een mooie wandeling. Gerjo en Gerry staan u graag te woord om alles te vertellen over deze mooie omgeving.
Munnikenhof 20, 4844 PK Terheijden
 
Wagenberg: Recreatieboerderij Johan en Caroline
Bij het informatiepunt van Johan en Caroline is er voor iedereen wat te beleven. Er is onder meer een speeltuin, camping en een boerderijwinkel waar je verse groenten en fruit kan kopen, maar ook is er een ruim assortiment van streekproducten en streekpakketten. Brabantse gezelligheid, gastvrijheid en lekkernijen, dat is waar Johan en Caroline voor staan.
Wagenstraat 74, 4845 CX Wagenberg
 
Made: Hotel De Korenbeurs
Hotel De Korenbeurs ligt in de dorpskern van Made. Landelijk maar vooral centraal gelegen. Het hotel beschikt over modern ingerichte, sfeervolle 2-persoonskamers en gezellige familiekamers. Geniet van een lekkere kop koffie met een Brabantse lekkernij in het restaurant. Alle werknemers vertellen u graag over wat er te beleven valt in de omgeving. De Korenbeurs staat garant voor ultieme gastvrijheid met een top service!
Kerkstraat 13, 4921 BA Made
 
Lage Zwaluwe: De Bascule
In Lage Zwaluwe ligt aan de rand van het dorp, te midden van prachtige landerijen, het sfeervolle cursus- en trainingscentrum "De Bascule". Een plek waar u gastvrij wordt ontvangen en waar gezelligheid vanzelfsprekend is. Joke en Perry hebben een groot hart voor hun dorp en de gemeente Drimmelen en weten vol passie u van de informatie te voorzien die u nodig heeft. Een bezoekje bij hun is zeker de moeite waard.
Gaete 7, 4926 RN Lage Zwaluwe
 
Lage Zwaluwe: De Thuishaven
De Thuishaven is gelegen aan de binnenhaven van Lage Zwaluwe. In de zomer kunt u heerlijk genieten op het terras aan de waterkant en in de winter kunt u binnen relaxen op een van de lounge banken. Bij De Thuishaven bent u op het juiste adres voor koffie met gebak of iets anders lekkers. De familie Mouthaan heet u van harte welkom!
Kwistgeldweg 3, 4926 DA Lage Zwaluwe
 
Drimmelen: Ons Dorpshuys
In het hart van het pittoreske Drimmelen is Ons Dorpshuys gelegen met daarbij pension De IJsvogel. Bij Ons Dorpshuys in Drimmelen is het altijd gezellig. Of u nu komt om lekker te sporten, met elkaar te biljarten of darten of een kopje koffie op het terras.
Het dorpshuis en pension is de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Nationiaal Park De Biesbosch. U bent in de huiskamer van Drimmelen en omstreken van harte welkom.
Het Fort 1, 4924 ER Drimmelen